Αναγνώστες

TRANSLATE

Κυριακή 27 Ιουλίου 2008

ΣΚΟΡΠΙΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ 16



Τέλος τα υβρεολόγια - θα αναφέρομαι στα ευχολόγια ! ωωωωωωωωπ ! Είναι και κυριακή γαμώτο ! ΠΏΣ ΤΟ ΑΜΕΛΗΣΑ ΠΙΟ ΠΡΙΝ ? Θέ μου σχώρα με ! χαχαχαχαχα.......ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΤΡΕΛΑ ΜΑΣ ! Καλά ! θα το πω ευγενικά....όσο μπορώ....ΚΑΨΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ.....ακούω τώρα για την ΡΟΔΟ.......ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ, ΚΩΛΟΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΙ ! Να δούμε τί θα δώσετε στα παιδιά , ΑΧΡΗΣΤΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ! Και μετά σου λέει για λειτουργία μιας 'οργανωμένης' πολιτείας........ΗΡΘΕ ΑΔΕΛΦΙΑ..... Η ΩΡΑ ΤΗΣ Α Ν Α Ρ Χ Ι Α Σ ! ''ΜΟΙΑΖΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΕ ΣΠΙΡΤΟΚΟΥΤΟ......'' (ΧΑΤΖΗΣ,τώρα)ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΡΕ ΚΟΣΜΕ ? ΦΤΩΧΟΣ ΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΦΤΩΧΟΣ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ !

ΣΚΟΡΠΙΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ 15



Γαμημένη νύχτα -Γαμημένο ξημέρωμα - Γαμημένη ανατολή - Γαμημένο δείλι.....Γαμημένα χείλη !χαχαχαχαχαχα.... Γαμιέται όλη η πλάση και σύ φοβάσαι μην τον χάσεις ! χαχαχαχα..........Γαμημένο σκηνικό σ'αυτόν τον κόσμο τον άχρηστο....Γαμημένο 'ΕΓΩ ' και πόσο το μισώ ! Ναι στην ζωή μου 'παίζει' και το ΜΙΣΩ ! Γαμώ τον κάθε ψεύτικο - Γαμώ τον κάθε ελεεινό - Γαμώ και αυτόν τον διπλανό , που το παίζει αντράκι δυνατό ! Γαμημένες - Γαμημένες - Γαμημένες - Γαμημένες ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ! ΚΑΙ Μ'ΑΡΕΣΟΥΝ,ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΓΑΜΗΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ !χαχαχαχαχαχαχα..................................

ΣΚΟΡΠΙΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ 14



ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΣΕ ΤΙ ? ΣΕ ΠΟΙΟΝ ? ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ! ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΨΑΧΝΕΙΣ ΤΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ ! ΠΩΣ ΤΟ ΕΙΠΕΣ ? ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΜΑΙ ? ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ! ΕΓΩ ΤΟ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΙ ! ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ! ΘΑ ΤΟ ΠΩ ΩΜΑ ! ΣΤ'ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ! ΝΑΙ-ΝΑΙ , ΓΙΝΟΜΑΙ ΚΑΙ ΑΘΥΡΟΣΤΟΜΟΣ, ΚΑΠΟΥ-ΚΑΠΟΥ !χαχαχαχα.........ΚΑΙ ΛΕΩ ΝΑ ΑΡΧΙΣΩ ΝΑ ΒΡΙΖΩ,ΟΠΩΣ ΤΙΣ ΠΑΛΙΕΣ ΚΑΛΕΣ ΜΕΡΕΣ !......... ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΓΑΜΗΜΕΝΑ....ΚΑΙ ΑΠ'ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΞΕΧΑΣΜΕΝΑ.......ΤΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΙΟΡΤΗ ΚΑΙ ΣΧΟΛΗ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΩΛΗ ! ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΠΙΟ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ , ΓΙΑΤΙ ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΤΗΝ ΑΧΡΗΣΤΗ-ΝΑΙ, ΤΗΝ ΑΧΡΗΣΤΗ- ΨΕΥΤΟΜΑΓΚΙΑ !

lovely CHAOS

lovely CHAOS