Αναγνώστες

TRANSLATE

Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2014

Ο χρήστης ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΡΡΑΣ σας έστειλε ένα βίντεο: "η ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει"

Ο χρήστης ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΡΡΑΣ έχει μοιραστεί ένα βίντεο στο YouTube με εσάς
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ.............ΠΑΝΑΘΕΜΑ ΣΕ ! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ............ΚΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟΒΡΑΔΟ !!!
η ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει
Απόσπασμα από το θεατρικό μία από τα γίδια
©2014 YouTube, LLC 901 Cherry Ave, San Bruno, CA 94066

ΚΛΕΙΣΤΗ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ !

'' Εσένα κανένας δεν σου αρέσει !'' Τί να μου αρέσει ; Να βλέπω τον κρεμανταλά να χαριεντίζεται με τη κοπελιά,που θά'πρεπε να πιάνει τη πέτρα και να την στίβει,ενώ αντίθετα αυτός ΣΚΥΒΕΙ ;
Θα κλείσω με την τελευταία ανάρτηση του αείμνηστου φίλου μπλόγκερ '' ΚΩΛΟΤΡΙΧΕΣ '' 


 
http://kolotrixes.blogspot.gr/2009/05/blog-post.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+kolotrixes+%28KOLOTRIXES%29&utm_content=FeedBurner+user+view

 
4/5/09
ΚΛΕΙΣΤΗ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ

"Κλείστη την πουτάνα την βρώμα, την καριόλα, τη σαβούρα". Έρχεται καμιά φορά η μάνα μου, η πεθερά μου, μου βάζουν στην τηλεόραση κάτι ξεφτιλισμένες τύπου Θρασκιά, Δρούζα, το άλλο το σίχαμα δε θυμάμαι πως το λένε με αυτό τον εμετό το Πάμε Πακέτο, δεν έχει ευγένιες σε παρακαλώ δεν μου αρέσουν, κλείστη την και τέτοια. Κλείστη την πουτάνα να μην την βλέπω, ξερνάω.

Την τηλεόραση την έχω κόψει δραστικά τον τελευταίο καιρό. Μάλλον γιά να το πω σωστά, τα ελληνικά τηλεοπτικά κανάλια. Μόνο καμιά ταινία από δαύτα, άντε καμιά ξένη σειρά (που κι αυτές τις γαμάνε) και την Ντόρα την εξερευνήτρια γιά τα μικρά.

Αν θέλω να χαζέψω, που λένε και μανάδες μας, ας είναι καλά το ίντερνετ και του πουλιού το γάλα βρίσκεις, ταινίες, σειρές, παιδικά, είχα βάλει και πιό παλιά δορυφορικό δέκτη με μοτεράκι, βλέπω κανάλια από όλο τον κόσμο και ραδιόφωνα χιλιάδες, είχα και NOVA αλλά την έκοψα όταν κατάλαβα ότι πουλάει αέρα κοπανιστό γιά 60 ευρά. Άμα έρθουν και προς τα μέρη μας οι ωραίες υπηρεσίες της IPTV (On, Connex TV, κλπ) μπορεί και να βάλουμε κι απο αυτές.

Υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις αν είστε λάτρεις του ζάπινγκ. Όχι όμως αυτό το σκουπιδαριό, δεν αντέχεται, είτε είναι Θρασκιά, είτε είναι το ''σοβαρό'' δελτίο του MEGA. Παίρνω το καπελάκι μου από το δυναμικό κοινό των 15-44 και αποχωρώ. Ψάξτε αλλού γιά μαλάκες.

Σάλταρε λέει η Έφη Θώδη. Σήμερα όλοι συναγωνίζονται γιά το ποιός θα γράψει το πιό βαρύγδουπο άρθρο ποιός θα κάνει την βαθύτερη ανάλυση.

Ρε κλείστη την πουτάνα ...

lovely CHAOS

lovely CHAOS